Primer Malerservice samarbeider med:

Drywood

Om Drywood

Mange har ikke hørt om oss, men DRYWOOD har faktisk en historie helt tilbake til 1893 da selskapet Creation UK LTD Holst ble etablert. I 1962 utviklet selskapet den første utendørs vannbaserte treimpregneringsmiddelet i Nederland. Dette produktet ble kalt DRYWOOD HVT og derfra DRYWOOD har sitt navn. Den unike malingen vi fortsatt selger i dag så sitt lys første gang i 1975 og var sannsynligvis Europas første hybridmaling. Dette betyr at olje og vann er blandet sammen. I malingsproduktet Mesternes husmaling er oljen 100 % oppløst i vann og vi vet pr. i dag fortsatt ikke om noe annet malingsprodukt som er det samme. DRYWOOD ble første gang tatt inn til Norge på slutten av 70-tallet av Malthus Bygg og Maskin AS. Vidar Jensen fra Tønsberg startet å bruke produktet i 1986, og overtok agenturet i 1991. Malerfirma til Jensen brukte DRYWOOD og malingen ble solgt til industri samt andre profesjonelle aktører.

www.drywood.no

Jotun

Om Jotun

Jotun er Norges ledende produsent av maling og pulverlakker.

Konsernet er innenfor en rekke av sine områder blant de ledende selskaper, både i Europa og på verdensbasis. Jotunkonsernet hadde i 2011 en total omsetning på NOK 14 742 millioner. På verdensbasis har Jotun 8 600 ansatte, og 39 produksjonsanlegg fordelt på alle kontinent.

Jotun er inndelt i fire forretningsområder, og har sitt hovedkontor i Sandefjord. I Norge har Jotun produksjonsanlegg i Fredrikstad, Sandefjord, Larvik og på Manger utenfor Bergen.

www.jotun.no

Jordan

Om Jordan

Jordan er en ledende og lønnsom merkevarebedrift med nordisk fokus innen munnhygiene, rengjøring og malerverktøy.

Ved hjelp av kunnskapsrike medarbeidere, nyskapende produkter og ekstrem butikkompetanse, skal vi være forbrukernes og handelens favoritt.

www.jordan.no