Veggmaling

Vi utfører innvendig maling, både maling av tapet og panel. Skap et vakkert hjem ved å male veggene! Det er ikke så mye som skal til for å forvandle et nitrist rom til en trivelig oppholdsplass.

Gulvmaling

Har du et gammelt og slitt tregulv? Et skikkelig tregulv kan fort få en helt ny glød dersom du maler det. Dersom man maler gulvet hvitt, vil rommet virke lysere og større. Kontakt oss for en prat om gulvmaling.

Takmaling

Takmaling kan være vanskelig. Dersom du ikke vet hvordan du skal gjøre det, er det lett for at det blir malingsflekker på både gulv og klær. Spør oss om takmaling, noe vi har lang erfaring innen.

Sparkling

Har du stygge spikerhull i veggene? Dette kan enkelt ordnes med sparkling. Primer Malerservice utfører sparkling av alle innvendige vegger.

Tapetsering

Tapetsering kan være vanskelig, og det er lett for at man får et ujevn og bulkete resultat. Vi har lang erfaring innen tapetsering, og kan garantere et flott resultat.

Rehabilitering

Primer Malerservice kan via samarbeidspartnere tilby alt innen rehabilitering, som for eksempel totalrehabilitering av bad og kjøkken. Vi utfører også flislegging i alle typer rom.