Grunning av ny kledning

Har du nettopp montert ny kledning på ditt hus? Da er det viktig at den blir malt så fort som mulig, så regnvann ikke trekker inn i treverket. Primer Malerservice stiller på avtalt tid, og maler kledningen med riktig kvalitetsmaling fra Drywood. Se gjerne www.drywood.no for mer informasjon.

Maling av yttervegger

Vi utfører utvendig maling, med værbestandig oljemaling av beste kvalitet. Hvor ofte et hus må males, varierer utfra hvilke type maling som tidligere har blitt brukt, og hvor værhardt huset ligger til. Dersom malingen begynner å flasse av, burde du ha malt ytterveggene for lenge siden.

Skraping

Dersom forfallet har kommet så langt at malingen på ytterveggene flasser, må veggene skrapes før de kan males på nytt. Dette fjerner den gamle og flassende malingen, og du får et jevnt resultat.

Beisning

En av årsakene til at mange vil ha beis, er at maling bygger opp et sjikt som etter hvert må skrapes ned. Beisen er noe mindre værbestandig, og må behandles oftere. Men den gir i tillegg et spesielt og vakkert utseende, som passer særlig godt på hytter og laftede bygninger.